Missiehuis – Huurappartementen in Hoorn

Comfortabele appartementen op een unieke locatie

Missiehuis

Een uniek energievriendelijk nieuwbouwproject in Hoorn. Met zichtbare klasse die past in deze omgeving, maar die dankzij het hoge afwerkniveau tevens thuishoort in deze moderne tijd.

Inschrijfformulier

Alle appartementen zijn verhuurd! Heeft u nog wel interesse in een woning? En wilt u daar graag over op de hoogte worden gehouden? U kunt contact met ons opnemen via info@dreefbeheer.nl Alle informatie en plattegronden kunt u vinden op deze website. Kijk voor alle informatie over het inschrijven bij veel gestelde vragen (FAQ). 

Direct aanmelden

Huren in Missiehuis? Dit zijn de stappen!

Meld je aan

1

Meld je aan

Meld je aan! Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. En we laten je uiteraard weten wanneer de verhuur start.

Direct aanmelden

Start verhuur

2

Start verhuur

De verhuur start! Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je van ons vooraf een uitnodiging. Zo sta je vooraan! Bij de start verhuur kan je aangeven in welk appartement je geïnteresseerd bent en eventueel direct een optie nemen.

Inschrijving compleet maken

3

Inschrijving compleet maken

We ontvangen graag je complete inschrijving. Dat is best wel veel papierwerk, maar voor een goed doel! Wij controleren hiermee of je aan alle voorwaarden voldoet.

Toewijzing van de appartementen

4

Toewijzing van de appartementen

Op basis van de complete inschrijvingen én volgorde van inschrijving worden appartementen toegewezen. Na toewijzing teken je het huurcontract.

Oplevering van je appartement

5

Oplevering van je appartement

Het is zover! Je appartement wordt opgeleverd en je krijgt van ons de sleutel van je nieuwe onderkomen. Heel veel woonplezier!