Hoorn – Een heerlijke stad om te wonen

Gelegen in het mooie West-Friesland ligt Hoorn direct aan de uitvalsweg naar de snelweg A7 een heerlijke plaats om te wonen.

De haven met mooie zeezichten en de ruimte  voor vele watersporten. Het gezellige historische centrum met leuke winkels en boetiekjes. Waar je makkelijk een terrasje te pakt en goed kunt eten en drinken in een van de vele restaurants. Maar ook later op de dag is het goed vertoeven in Hoorn met een avondje theater of de bioscoop. Dat Hoorn een stad is met voor ieder wat wils is dan ook zeker waar.

Voorzieningen

Ook de sporters onder ons kunnen hun ei kwijt in hoorn, zo is er een overdekte kunstijsbaan,  verschillende zwembaden, sportvelden, golfbanen en sporthallen. Natuurlijk bieden de polders rondom Hoorn de mogelijkheid tot fietsen, wandelen en varen. Waar u even lekker kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Bereikbaarheid

Goed om te weten is dat het Missiehuis ook gunstig ligt ten opzichte van grote steden zoals Alkmaar, Zaanstad en Amsterdam deze zijn dan ook binnen een half uur per auto te bereiken. Openbaar vervoer in Hoorn is makkelijk bereikbaar, het station van Hoorn ligt op vijf minuten fietsen of een kwartier lopen vanaf uw woning. Vanuit hier heeft u snelle en directe verbindingen naar Heerhugowaard, Enkhuizen en Purmerend.