Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op meest gestelde vragen. Mocht je in de lijst hieronder jouw vraag niet gevonden hebben neem dan contact op met de verhuurmakelaar.

Duurzame Energie

Een koele woning in de zomer en een aangename temperatuur in de winter. De woningen worden gasloos opgeleverd, bijna een vanzelfsprekendheid anno 2020! Zonnepanelen en warmtepompen verwarmen, verkoelen en voorzien in warm water, alles energieneutraal. Deze duurzame installaties worden geleverd door Eteck, tegen een vast bedrag per maand. U kiest uw eigen energieleverancier voor uw overige elektrabehoefte, zoals verlichting en koken. 

Zijn er nog andere kosten dan de huurprijs, bijvoorbeeld servicekosten?

Ja, bovenop de maandelijkse kale huur betaal je maandelijks servicekosten. De servicekosten zijn naar verwachting € 60,- per maand. Je ontvangt hier elk jaar een afrekening van. *Let op! Dit is een schatting, de definitieve servicekosten zullen wij spoedig vaststellen.

Wanneer worden de appartementen opgeleverd?

Naar verwachting wordt het Missiehuis  in het eerste  kwartaal van 2021 opgeleverd.
De definitieve ingangsdatum zal tijdig, doch uiterlijk 2 weken van te voren, aan de huurder bekend gemaakt worden. 

Is er een (model)woning te bezichtigen?

Er is geen modelwoning aanwezig, omdat de woningen nog gebouwd moeten worden. Wij benadrukken dat je de woning accepteert en het huurcontract tekent vanaf de plattegrond. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de foto, plattegrond en advertentie.

Zodra de bouw ver gevorderd is om de woningen van binnen te bezichtigen, zullen we proberen voor de huurders een kijkdag te organiseren.

Kan ik een appartement delen met een vriend/collega?

Het is helaas niet toegestaan om de appartementen te huren met woningdelers. Er wordt enkel verhuurd aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen.

Moet ik een waarborgsom betalen?

Elke huurder dient vooraf een waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur over te maken.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wat is de minimale huurtermijn?

Je huurt het appartement voor minimaal 24 maanden.

Wanneer hoor ik of ik de woning toegewezen krijg?

De inschrijfronde start vandaag 26 mei 2020 wanneer u zich gelijk inschrijft heeft u de meeste kans op uw voorkeurswoning.

De makelaar neemt contact met u op voor de definitieve toewijzing.

Wanneer kom je in aanmerking voor een woning?

Om in aanmerking te komen voor een woning in het Missiehuis dien je te voldoen aan een aantal normen. Lees hierover meer onder het kopje “ Wat zijn huurvoorwaarden om te mogen huren?”.

Hoe worden de appartementen toegewezen?

Aan de hand van de inkomenseis, woningvoorkeuren, beschikbaarheid, volledigheid van je dossier en finale credit check worden de woningen toegewezen aan de beste passende kandidaat. Bij gelijkwaardige kandidaten op een woning kan er toegewezen worden door middel van een loting

Moet ik inschrijfkosten betalen?

Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen en er is geen bemiddelingskosten/ courtage.

Waar kan ik het inschrijfformulier vinden?

Onder het kopje ‘contact’ op onze website kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt van ons daarna een e-mail met een inschrijfformulier. Let op: naast het inschrijfformulier zijn ook nog diverse andere documenten nodig. Deze documenten dien je mee te sturen met het inschrijfformulier.

Wanneer start de verhuur?

Vanaf vandaag kunt u zich officieel inschrijven. Alle inschrijvingen worden gecontroleerd en de woningen toegewezen aan de potentiële huurders. De toewijzingen worden per e-mail bekend gemaakt.

Hoe scherm ik mijn ID af?

Het legitimatiebewijs dient afgeschermd te worden. Niet afgeschermde legitimatiebewijzen kunnen wij niet accepteren. Dit doe je op de volgende manier:

Indien je geen app kunt of wilt downloaden, kun je ook onderstaande acties ondernemen;

 • Scan je paspoort/ID in.
 • Schrijf op de kopie dat het een kopie is.
 • Schrijf op de kopie voor wie of welk product de kopie is.
 • Schrijf op de kopie de datum waarop je de kopie afgeeft.
 • Streep je burgerservicenummer door in het document (onleesbaar).

Je BSN nummer komt 2 keer voor op je paspoort, ook in de strook nummers onderaan.

Gebruik je Windows, dan kun je dat makkelijk doen met een programma als Paint. Voor Mac-gebruikers is er bijvoorbeeld Paintbrush.

Knutsel je liever op papier, maak dan op een kopieerapparaat een kopie van je paspoort, schrijf de naam van het ontvangende bedrijf erop plus de datum, streep met een zwarte stift je BSN door, scan de kopie in. Dit geldt overigens ook voor de andere documenten, zoals loonstrook, inkomensverklaring, accountantsrapporten etc.

Je hebt nu een veilige kopie die je kan uploaden in je online profiel.

Wat is een verhuurders- of hypotheekhoudersverklaring?

In een  (schriftelijke) verhuurders- of hypotheekhoudersverklaring geeft jouw vorige verhuurder of hypotheekverstrekker aan of je betalingsachterstand hebt gehad en of er andere zaken zijn die niet gewenst waren. Denk hierbij aan onderverhuur, geluidsoverlast of oneigenlijk van de woning.

Welke documenten moet ik aanleveren?

Indien er woningen beschikbaar zijn en de inschrijving is geopend, dien je de volgende documenten (digitaal ) aan te leveren van iedere (mede) huurder.

Standaard documenten:

 * Laatste jaaropgave van je hypotheekverstrekker

 * De pagina’s van de koopovereenkomst waarop de verkoopprijs en leverdatum staan (verkoop eigen woning)

* Voorlopige koopakte

* Hypotheekhoudersverklaring (verkrijgbaar bij de hypotheekverstrekker)

 • Echtscheidingsconvenant (indien je gescheiden bent, i.v.m. extra inkomsten of uitgaven)

U bent in loondienst:

 • Werkgeversverklaring (niet ouder dan 1 maand) [link toepassen: template werkgeversverklaring]
 • Kopie laatste inkomensverklaring van de belastingdienst. Dit formulier kun je gratis aanvragen via de belastingtelefoon 0800 – 0543.
 • Kopie laatste 3 salarisstroken
 • Kopie bankafschrift laatste 3 salarisstortingen
 • Kopie bankpas van hetzelfde rekeningnummer als bankafschrift

U bent zelfstandig ondernemer:

 • Bewijs inschrijving Kamer van Koophandel (niet ouder dan 1 maand)
 • Accountantsrapporten van de afgelopen twee jaar (getekend door je accountant of boekhouder)
 • Kopie laatste aangifte inkomsten-/vennootschapsbelasting
 • Kopie laatste inkomensverklaring van de belastingdienst. Dit formulier kun je gratis aanvragen via de belastingtelefoon 0800 – 0543.
 • Kopie bankafschrift zakelijke rekening (niet ouder dan 1 maand)
 • Kopie bankpas zakelijke rekening

U bent uitkerings-/pensioengerechtigde:

 • Kopie laatste jaaropgaven (AOW/pensioen)
 • Kopie bankafschrift laatste 3 stortingen
 • Kopie bankpas van hetzelfde rekeningnummer als bankafschrift.
 • Met het oog op de Wet Bescherming Persoonsgegevens willen we je verzoeken je BSN-nummer door te halen op je persoonlijke documenten.

Wat zijn de huurvoorwaarden om te mogen huren?

Om in aanmerking te komen voor een Mssiehuis woning toetsen wij je inkomen en stellen daarbij de volgende eisen:

 • Minimaal bruto maandinkomen van minimaal 4x de kale maandhuur. Vakantietoeslag, 13e maand en vaste bonussen mogen hierin worden meegerekend.
 • Bij twee inkomens telt het 2e inkomen voor 100% mee.
 • In eerste instantie ben je natuurlijk zelf degene die je uitgavenpatroon het beste kent. Ter voorkoming van financiële problemen doen wij ook een financiële check. In eerste instantie is dat op inkomen waarbij we een minimale inkomenseis hebben van een gezamenlijk totaal bruto inkomen van 4 keer de huurprijs per maand. Er zijn natuurlijk ook andere financiële situaties denkbaar waarbij betaling van de huur op goede wijze kan. Hierbij kun je denken aan overwaarde van een eigen woning, spaartegoed en/of hulp van een garantsteller. Als u wilt kunt u een en ander vrijblijvend aan ons voorleggen, wij zullen uw situatie individueel en uiteraard discreet behandelen.”

Gepensioneerd

Indien je gepensioneerd bent, dien je door middel van jaaropgaves aan te tonen, wat je bruto jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn.

Zelfstandig ondernemer / uitzendkracht

Voor zelfstandigen en uitzendkrachten gelden andere inkomensberekeningen en/of aanvullende voorwaarden. Deze worden individueel geval bekeken.

Aanvullende voorwaarden

Je mag geen betalingsachterstand hebben bij je huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Inkomsten moet worden aangetoond door bijvoorbeeld recente salarisstroken, werkgeversverklaring of accountantsverklaring, dan wel de inkomstenbelasting van de belastingdienst.

Bij twijfel of je wel aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, zal je individuele situatie bekeken worden en is het mogelijk dat er aanvullende voorwaarden worden gesteld.

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. De beheerder behoudt zich het recht voor om elke aspirant huurder zonder opgaaf van reden af te wijzen op basis van de aangeleverde gegevens.

Eigen vermogen

Wanneer je beschikt over eigen vermogen op een Nederlandse bankrekening, dan kun je 10 procent van het eigen vermogen bij je bruto jaarinkomen optellen. Je dient het eigen vermogen bij ons aan te tonen door middel van bijvoorbeeld kopie bankafschrift.

Valsheid in geschrifte

Wanneer een aspirant huurder vervalste documenten aanlevert om in aanmerking te komen voor een huurwoning, is Dreef Beheer genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie wegens Valsheid in geschrifte (art. 225 van het Strafrecht). De aspirante huurder komt vanzelfsprekend niet meer in aanmerking voor huurwoning via beheerder.

Wat voor ventilatie is er aanwezig?

De appartementen zijn voorzien van een mechanische ventilatie

Kan ik de indeling van het appartement of woning zelf wijzigen?

Nee, dat is niet toegestaan

Wat komt er op de vloer?

In de gehele woning komt een mooie duurzame PVC vloer. Het is verboden om een gietvloer of plavuizen aan te brengen in de huurwoning.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Elk appartement is gekoppeld aan een parkeerplaats onder het gebouw in de parkeergarage. Deze is inbegrepen bij de huurprijs

Is er een berging aanwezig?

Ieder appartement heeft een eigen berging

Zijn er rookmelders aanwezig in de appartementen?

Ja, in elke woning is een rook(brand)melder aanwezig.

Hoe wordt de keuken opgeleverd?

Alle appartementen en woningen zijn voorzien van een hoogwaardige witte keuken. Inbouwapparatuur van Siemens (inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koel- en vrieskast en vaatwasser). De keukenopstelling is terug te zien in de plattegronden.

Kan ik zelf een badkamer of keuken uitkiezen?

Alle woningen worden opgeleverd met een mooie, moderne badkamer en een luxe keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens.  De keuken- en badkameropstelling is terug te zien in de plattegronden

Is er een lift in het gebouw?

Ja er is een  lift in het gebouw

Heb ik een balkon?

De appartementen hebben een balkon of een dakterras. Zie ook de plattegronden op deze website.

Waar kan ik mijn documenten naar toesturen?

U kunt uw inkomensgegevens opsturen naar het e-mail adres beheer@teer.nl van Teer Makelaars. Maak veilige kopieën van je documenten.

 • Schrijf op de kopie dat het een kopie is en vermeld de datum
 • Schrijf op de kopie “Ten behoeve van huurwoning Missiehuis”
 • Haal het BSN-nummer op documenten door (niet het paspoortnummer)

Hoe wordt de badkamer opgeleverd?

Alle appartementen worden opgeleverd met een mooie moderne badkamer. Het sanitair wordt uitgevoerd in de kleur wit van het merk Sphinx. De kranen zijn van het fabricaat Grohe en worden uitgevoerd als thermosstaatkranen. De badkamers zijn voorzien van een dubbele wasbak en een douchescherm. De opstellingen zijn terug te vinden in de plattegronden van de appartementen.

Duurzame Energie

Een koele woning in de zomer en een aangename temperatuur in de winter. De woningen worden gasloos opgeleverd, bijna een vanzelfsprekendheid anno 2020! Zonnepanelen en warmtepompen verwarmen, verkoelen en voorzien in warm water, alles energieneutraal. Deze duurzame installaties worden geleverd door Eteck, tegen een vast bedrag per maand. U kiest uw eigen energieleverancier voor uw overige elektrabehoefte, zoals verlichting en koken. 

Zijn er nog andere kosten dan de huurprijs, bijvoorbeeld servicekosten?

Ja, bovenop de maandelijkse kale huur betaal je maandelijks servicekosten. De servicekosten zijn naar verwachting € 60,- per maand. Je ontvangt hier elk jaar een afrekening van. *Let op! Dit is een schatting, de definitieve servicekosten zullen wij spoedig vaststellen.

Wanneer worden de appartementen opgeleverd?

Naar verwachting wordt het Missiehuis  in het eerste  kwartaal van 2021 opgeleverd.
De definitieve ingangsdatum zal tijdig, doch uiterlijk 2 weken van te voren, aan de huurder bekend gemaakt worden. 

Is er een (model)woning te bezichtigen?

Er is geen modelwoning aanwezig, omdat de woningen nog gebouwd moeten worden. Wij benadrukken dat je de woning accepteert en het huurcontract tekent vanaf de plattegrond. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de foto, plattegrond en advertentie.

Zodra de bouw ver gevorderd is om de woningen van binnen te bezichtigen, zullen we proberen voor de huurders een kijkdag te organiseren.

Kan ik een appartement delen met een vriend/collega?

Het is helaas niet toegestaan om de appartementen te huren met woningdelers. Er wordt enkel verhuurd aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen.

Moet ik een waarborgsom betalen?

Elke huurder dient vooraf een waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur over te maken.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wat is de minimale huurtermijn?

Je huurt het appartement voor minimaal 24 maanden.

Wanneer hoor ik of ik de woning toegewezen krijg?

De inschrijfronde start vandaag 26 mei 2020 wanneer u zich gelijk inschrijft heeft u de meeste kans op uw voorkeurswoning.

De makelaar neemt contact met u op voor de definitieve toewijzing.

Wanneer kom je in aanmerking voor een woning?

Om in aanmerking te komen voor een woning in het Missiehuis dien je te voldoen aan een aantal normen. Lees hierover meer onder het kopje “ Wat zijn huurvoorwaarden om te mogen huren?”.

Hoe worden de appartementen toegewezen?

Aan de hand van de inkomenseis, woningvoorkeuren, beschikbaarheid, volledigheid van je dossier en finale credit check worden de woningen toegewezen aan de beste passende kandidaat. Bij gelijkwaardige kandidaten op een woning kan er toegewezen worden door middel van een loting

Moet ik inschrijfkosten betalen?

Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen en er is geen bemiddelingskosten/ courtage.

Waar kan ik het inschrijfformulier vinden?

Onder het kopje ‘contact’ op onze website kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt van ons daarna een e-mail met een inschrijfformulier. Let op: naast het inschrijfformulier zijn ook nog diverse andere documenten nodig. Deze documenten dien je mee te sturen met het inschrijfformulier.

Wanneer start de verhuur?

Vanaf vandaag kunt u zich officieel inschrijven. Alle inschrijvingen worden gecontroleerd en de woningen toegewezen aan de potentiële huurders. De toewijzingen worden per e-mail bekend gemaakt.

Hoe scherm ik mijn ID af?

Het legitimatiebewijs dient afgeschermd te worden. Niet afgeschermde legitimatiebewijzen kunnen wij niet accepteren. Dit doe je op de volgende manier:

Indien je geen app kunt of wilt downloaden, kun je ook onderstaande acties ondernemen;

 • Scan je paspoort/ID in.
 • Schrijf op de kopie dat het een kopie is.
 • Schrijf op de kopie voor wie of welk product de kopie is.
 • Schrijf op de kopie de datum waarop je de kopie afgeeft.
 • Streep je burgerservicenummer door in het document (onleesbaar).

Je BSN nummer komt 2 keer voor op je paspoort, ook in de strook nummers onderaan.

Gebruik je Windows, dan kun je dat makkelijk doen met een programma als Paint. Voor Mac-gebruikers is er bijvoorbeeld Paintbrush.

Knutsel je liever op papier, maak dan op een kopieerapparaat een kopie van je paspoort, schrijf de naam van het ontvangende bedrijf erop plus de datum, streep met een zwarte stift je BSN door, scan de kopie in. Dit geldt overigens ook voor de andere documenten, zoals loonstrook, inkomensverklaring, accountantsrapporten etc.

Je hebt nu een veilige kopie die je kan uploaden in je online profiel.

Wat is een verhuurders- of hypotheekhoudersverklaring?

In een  (schriftelijke) verhuurders- of hypotheekhoudersverklaring geeft jouw vorige verhuurder of hypotheekverstrekker aan of je betalingsachterstand hebt gehad en of er andere zaken zijn die niet gewenst waren. Denk hierbij aan onderverhuur, geluidsoverlast of oneigenlijk van de woning.

Welke documenten moet ik aanleveren?

Indien er woningen beschikbaar zijn en de inschrijving is geopend, dien je de volgende documenten (digitaal ) aan te leveren van iedere (mede) huurder.

Standaard documenten:

 * Laatste jaaropgave van je hypotheekverstrekker

 * De pagina’s van de koopovereenkomst waarop de verkoopprijs en leverdatum staan (verkoop eigen woning)

* Voorlopige koopakte

* Hypotheekhoudersverklaring (verkrijgbaar bij de hypotheekverstrekker)

 • Echtscheidingsconvenant (indien je gescheiden bent, i.v.m. extra inkomsten of uitgaven)

U bent in loondienst:

 • Werkgeversverklaring (niet ouder dan 1 maand) [link toepassen: template werkgeversverklaring]
 • Kopie laatste inkomensverklaring van de belastingdienst. Dit formulier kun je gratis aanvragen via de belastingtelefoon 0800 – 0543.
 • Kopie laatste 3 salarisstroken
 • Kopie bankafschrift laatste 3 salarisstortingen
 • Kopie bankpas van hetzelfde rekeningnummer als bankafschrift

U bent zelfstandig ondernemer:

 • Bewijs inschrijving Kamer van Koophandel (niet ouder dan 1 maand)
 • Accountantsrapporten van de afgelopen twee jaar (getekend door je accountant of boekhouder)
 • Kopie laatste aangifte inkomsten-/vennootschapsbelasting
 • Kopie laatste inkomensverklaring van de belastingdienst. Dit formulier kun je gratis aanvragen via de belastingtelefoon 0800 – 0543.
 • Kopie bankafschrift zakelijke rekening (niet ouder dan 1 maand)
 • Kopie bankpas zakelijke rekening

U bent uitkerings-/pensioengerechtigde:

 • Kopie laatste jaaropgaven (AOW/pensioen)
 • Kopie bankafschrift laatste 3 stortingen
 • Kopie bankpas van hetzelfde rekeningnummer als bankafschrift.
 • Met het oog op de Wet Bescherming Persoonsgegevens willen we je verzoeken je BSN-nummer door te halen op je persoonlijke documenten.

Wat zijn de huurvoorwaarden om te mogen huren?

Om in aanmerking te komen voor een Mssiehuis woning toetsen wij je inkomen en stellen daarbij de volgende eisen:

 • Minimaal bruto maandinkomen van minimaal 4x de kale maandhuur. Vakantietoeslag, 13e maand en vaste bonussen mogen hierin worden meegerekend.
 • Bij twee inkomens telt het 2e inkomen voor 100% mee.
 • In eerste instantie ben je natuurlijk zelf degene die je uitgavenpatroon het beste kent. Ter voorkoming van financiële problemen doen wij ook een financiële check. In eerste instantie is dat op inkomen waarbij we een minimale inkomenseis hebben van een gezamenlijk totaal bruto inkomen van 4 keer de huurprijs per maand. Er zijn natuurlijk ook andere financiële situaties denkbaar waarbij betaling van de huur op goede wijze kan. Hierbij kun je denken aan overwaarde van een eigen woning, spaartegoed en/of hulp van een garantsteller. Als u wilt kunt u een en ander vrijblijvend aan ons voorleggen, wij zullen uw situatie individueel en uiteraard discreet behandelen.”

Gepensioneerd

Indien je gepensioneerd bent, dien je door middel van jaaropgaves aan te tonen, wat je bruto jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn.

Zelfstandig ondernemer / uitzendkracht

Voor zelfstandigen en uitzendkrachten gelden andere inkomensberekeningen en/of aanvullende voorwaarden. Deze worden individueel geval bekeken.

Aanvullende voorwaarden

Je mag geen betalingsachterstand hebben bij je huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Inkomsten moet worden aangetoond door bijvoorbeeld recente salarisstroken, werkgeversverklaring of accountantsverklaring, dan wel de inkomstenbelasting van de belastingdienst.

Bij twijfel of je wel aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, zal je individuele situatie bekeken worden en is het mogelijk dat er aanvullende voorwaarden worden gesteld.

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. De beheerder behoudt zich het recht voor om elke aspirant huurder zonder opgaaf van reden af te wijzen op basis van de aangeleverde gegevens.

Eigen vermogen

Wanneer je beschikt over eigen vermogen op een Nederlandse bankrekening, dan kun je 10 procent van het eigen vermogen bij je bruto jaarinkomen optellen. Je dient het eigen vermogen bij ons aan te tonen door middel van bijvoorbeeld kopie bankafschrift.

Valsheid in geschrifte

Wanneer een aspirant huurder vervalste documenten aanlevert om in aanmerking te komen voor een huurwoning, is Dreef Beheer genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie wegens Valsheid in geschrifte (art. 225 van het Strafrecht). De aspirante huurder komt vanzelfsprekend niet meer in aanmerking voor huurwoning via beheerder.

Wat voor ventilatie is er aanwezig?

De appartementen zijn voorzien van een mechanische ventilatie

Kan ik de indeling van het appartement of woning zelf wijzigen?

Nee, dat is niet toegestaan

Wat komt er op de vloer?

In de gehele woning komt een mooie duurzame PVC vloer. Het is verboden om een gietvloer of plavuizen aan te brengen in de huurwoning.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Elk appartement is gekoppeld aan een parkeerplaats onder het gebouw in de parkeergarage. Deze is inbegrepen bij de huurprijs

Is er een berging aanwezig?

Ieder appartement heeft een eigen berging

Zijn er rookmelders aanwezig in de appartementen?

Ja, in elke woning is een rook(brand)melder aanwezig.

Hoe wordt de keuken opgeleverd?

Alle appartementen en woningen zijn voorzien van een hoogwaardige witte keuken. Inbouwapparatuur van Siemens (inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koel- en vrieskast en vaatwasser). De keukenopstelling is terug te zien in de plattegronden.

Kan ik zelf een badkamer of keuken uitkiezen?

Alle woningen worden opgeleverd met een mooie, moderne badkamer en een luxe keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens.  De keuken- en badkameropstelling is terug te zien in de plattegronden

Is er een lift in het gebouw?

Ja er is een  lift in het gebouw

Heb ik een balkon?

De appartementen hebben een balkon of een dakterras. Zie ook de plattegronden op deze website.

Waar kan ik mijn documenten naar toesturen?

U kunt uw inkomensgegevens opsturen naar het e-mail adres beheer@teer.nl van Teer Makelaars. Maak veilige kopieën van je documenten.

 • Schrijf op de kopie dat het een kopie is en vermeld de datum
 • Schrijf op de kopie “Ten behoeve van huurwoning Missiehuis”
 • Haal het BSN-nummer op documenten door (niet het paspoortnummer)

Hoe wordt de badkamer opgeleverd?

Alle appartementen worden opgeleverd met een mooie moderne badkamer. Het sanitair wordt uitgevoerd in de kleur wit van het merk Sphinx. De kranen zijn van het fabricaat Grohe en worden uitgevoerd als thermosstaatkranen. De badkamers zijn voorzien van een dubbele wasbak en een douchescherm. De opstellingen zijn terug te vinden in de plattegronden van de appartementen.